Hozzávalók:
- egy viszonylag fiatal, nem túl nagy tök
- négy-öt fej jóképű vöröshagyma
- egy magányos zöldpaprika
- némi olaj
- só és bors
- mustár
- és persze víz
- na, és néhány pohár bor, de lehet sör is
A hagymát és a tököt vágd össze kreatívan.
Némi olajat önts az üstbe, hevítsd fel kedvedre, majd ugraszd bele a hagymákat hirtelen.
Sózzad, borsozzad, párold üvegesre.
Közben igyál rendesen!
Add hozzá a tököt, majd öntsd fel vízzel.
Dobd bele az árva zöldpaprikát is.
Forrald fel az egészet koppanásig, majd rögtön húzd le a tűzről.
Mustárral savanyítsd ízlésed szerint.
Hagyd kihűlni, és készen is van, tálalhatod a rokonságnak.
Ha elég elszánt vagy, Te is egyél belőle!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal